Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων

Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων

Το καλάθι μου:

0 τεμάχια - 0,00 €
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

0


Αναζήτηση με Όχημα
Αναζήτηση με Κωδικό
Αναζήτηση με Κινητήρα

Συμβουλές Αναζήτησης Ανταλλακτικών

Πριν την Αναζήτηση σας

Άδεια Κυκλοφορίας Οχήματος: Έχοντας μπροστά την άδεια κυκλοφορίας του οχήματος, εξασφαλίζεται η ορθότερη παραγγελία των ανταλλακτικών γιατί έχουμε άμεσα τον αριθμό πλαισίου, τον αριθμό κινητήρα του οχήματος και άλλα χρήσιμα στοιχεία.

 

Αναζήτηση με Όχημα

Βήμα 1. Επιλέξτε το όνομα του κατασκευαστή (Μάρκα)

Βήμα 2. Επιλέξτε την εμπορική ονομασία μοντέλου, εργοστασιακό τύπο μοντέλου και ημερομηνία παραγωγής από – ως.

      • Εργοστασιακός Τύπος Μοντέλου. Τον εργοστασιακό τύπο μοντέλου μπορείτε να το βρείτε από το πλαίσιο του οχήματος. Βρίσκετε από την τέταρτη (4η) θέση σε σειρά ψηφίο του πλαισίου και ανάλογα με την μάρκα φτάνει ως και την ένατη (9η) θέση ψηφίου.
      • Ημερομηνία Παραγωγής.  Προσοχή, στην άδεια κυκλοφορίας αναγράφετε η ημερομηνία ταξινόμησης του οχήματος στην Ελλάδα (πότε πήρε πινακίδες), και δεν αφορά την ημερομηνία παραγωγής του οχήματος. Την ημερομηνία παραγωγής την γνωρίζουν οι αντιπρόσωποι οπότε καλό θα ήταν κάποια στιγμή να την πληροφορηθείτε.

Βήμα 3. Επιλέξτε ονομαστική / εμπορική  ιπποδύναμη και κυβικά κινητήρα.

      • Εδώ τα κυβικά και η ιπποδύναμη δεν συσχετίζονται πάντα με αυτά που αναγράφονται στην άδεια κυκλοφορίας

 

Αναζήτηση με Κωδικό

Εάν έχετε κρατήσει αποδείξεις από την αντιπροσωπεία εκεί αναγράφονται και οι κωδικοί των ανταλλακτικών που ίσως χρειαστείτε. Η βάση δεδομένων μας μπορεί και αντιστοιχεί χιλιάδες γνήσιους κωδικούς (Original Equipment) σε ανταλλακτικά εφάμιλλης ποιότητας (After Market)


Αναζήτηση με Κινητήρα

Στην άδεια κυκλοφορίας, στο σημείο (P.5) αναγράφεται ο αριθμός-τύπος κινητήρα. Τα πρώτα 3 ως 6 ψηφία δηλώνουν τον τύπο του κινητήρα. Καθώς εισάγετε τα ψηφία, η μηχανή αναζήτησης θα προβάλλει επιλογές μοντέλων με εμπορική ονομασία, εργοστασιακό τύπο* μοντέλου και ονομαστική ιπποδύναμη.

*Εργοστασιακός Τύπος Μοντέλου. Τον εργοστασιακό τύπο μοντέλου μπορείτε να το βρείτε από το πλαίσιο του οχήματος. Βρίσκετε από την τέταρτη (4η) θέση σε σειρά ψηφίο του πλαισίου και ανάλογα με την μάρκα φτάνει ως και την ένατη (9η) θέση ψηφίου.


Ανταλλακτικά με Αριθμό Πλαισίου / VIN number 

Τα παρακάτω site, προσφέρουν πληροφορίες ανταλλακτικών από το πλαίσιο του οχήματος. Σε καμία περίπτωση η εταιρία μας  ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ για λάθη / ασάφειες / κλείσιμο του site  κτλ.

catcar info. Πολλές μάρκες αλλά... δεν τα βρήσκει όλα. 

BMW πολύ Αξιόπιστο ! 

Japan / Korea Σε οχήματα πριν το 1989-95 κάπου χανεται... Ειδικά στα Honda θελει προσοχή. Προσοχή σε αλλαγές Nissan,Toyota, Honda απο Japan σε Γαλλικα και Βρετανικα.

Mercedes Benz. Θελει λίγο προσοχή (πχ είναι AMG / έχει sport αναρτηση ή Οχι κτλ)

Fiat Lancia Alpha Rome. Γενικά ΟΚ, Αλλά υπάρχουν φιλτρα κ τακακια που ούτε η  Fiat δεν τα ξέρει (το ξέρεις ή μονο με δείγμα).

Citroen & Peugoet. Πρόγραμμα του PSA Group 100% τις 100%, αλλά μόνο για επαγκελματίες. Τηλεφωνήστε μας για βοήθεια.

OPEL & Ford. 'Εχουμε πρόγραμμα επαγκελαματικό. Τηλεφωνήστε για βοήθεια.

WAG Group. καλη τύχη....Σπάει, Ανοιγει, Κλείνει. ¨οταν βρώ κάτι καλο θα το αναρητίσω. Γενικα, έχουμε άκρες και βοηθεια απο συνεργατες. 

 Τηλέφωνο / Email 
Εαν ΔΕΝ είστε σίγουρου για την επολογή σας, Είμαστε εδώ να σας βοηθήσουμε.  Email: info@partsnetwork.gr ,   Τηλ. 23140 25738  9πμ- 6μμ