Καλώς ήρθατε στο νέο μας website!

Επιστροφή στην αρχική σελίδα

Όροι χρήσης

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Ακύρωση παραγγελίας μπορεί να γίνει μόνο όταν δεν έχει γίνει η παράδοση του δέματος στην υπηρεσία μεταφοράς.

Ακύρωση παραγγελίας δεν μπορεί να γίνει όταν έχετε ζητήσει προϊόντα τα οποία έχουν κατασκευαστεί ή παραγγελθεί ή εισαχθεί ειδικά για εσάς.

 

ΟΡΟΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

Σε περίπτωση δικού μας λάθους, όλα τα έξοδα επιβαρύνουν εμάς.

Τα ανταλλακτικά και γενικότερα όλα τα προϊόντα (εκτός των ηλεκτρικών ειδών) είναι δυνατόν να επιστραφούν εάν πληρούνται οι παρακάτω όροι:

 • Εάν δεν έχουν περάσει 14 ημερολογιακές ημέρες από την ημερομηνία αγοράς.
 • Εάν τα προϊόντα δεν έχουν χρησιμοποιηθεί (δεν έχουν τοποθετηθεί σε αυτοκίνητο) και επιστραφούν σε άριστη κατάσταση στην οποία μπορούν να πουληθούν και πάλι.
 • Εάν η συσκευασία των προϊόντων είναι σε άριστη (εργοστασιακή) κατάσταση.
 • Εάν τα προϊόντα επιστραφούν σε εμάς με δικά σας έξοδα αποστολής (δεν υποχρεούμαστε να πληρώσουμε μεταφορικά για εμπορεύματα που επιστρέφονται).

Δεν υποχρεούμαστε να δεχτούμε επιστροφές προϊόντων τα οποία έχουν κατασκευαστεί ή παραγγελθεί ή εισαχθεί ειδικά για εσάς.

Όλες οι επιστροφές πρέπει να συνοδεύονται από την απόδειξη ή Δελτίο Αποστοσλής.  

Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για αποστολές και δέματα που έχουν σταλθεί από εσάς και δεν έχουν παραληφθεί από εμάς. Παρακαλούμε κρατάτε πάντα το αποδεικτικό αποστολής των επιστρεφομένων ειδών.

Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για τα έξοδα που μπορεί να προκλήθηκαν από την προσπάθεια εγκατάστασης ή απεγκατάστασης εξαρτημάτων που πουλήθηκαν από λάθος παραγγελία. Θα πρέπει να είστε βέβαιοι ότι τα εξαρτήματα που αγοράσατε είναι τα σωστά για το αυτοκίνητο σας πριν προχωρήσετε στην τοποθέτηση τους. Ο μηχανικός σας είναι σίγουρα κατάλληλος για να βεβαιώσει την δυνατότητα άριστης εφαρμογής των προϊόντων στο αυτοκίνητο σας πριν την τοποθέτηση.

 

ΟΡΟΙ ΕΓΓΥΗΣΗΣ

Όλα τα ανταλλακτικά καλύπτονται από εγγύηση καλής λειτουργίας από τον κατασκευαστή τους με όρους και χρόνους που δίνει το εκάστοτε εργοστάσιο κατασκευής  και για τα οποία δεν δεσμεύουν σε καμία περίπτωση την εταιρία μας. Εξαίρεση αποτελούν τα ανταλλακτικά με προδιαγραφές αγώνων, και αυτά που περιέχουν υλικά τριβής (πχ τακάκια, συμπλέκτες κ.α.*). Επίσης στην εγγύηση δεν καλύπτονται περιπτώσεις λάθους τοποθέτησης ή κακής χρήσης.

 Σε περίπτωση εγγύησης ενημερώνεται το κατάστημα τηλεφωνικός ότι πρόκειται να προβείτε σε επιστροφή εξαρτημάτων για εξέταση προς εγγύηση, και τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν εσάς. Τα εξαρτήματα θα πρέπει να συνοδεύονται με συμπληρωμένη φόρμα που θα σας στείλουμε με email ή fax.

 Εφόσον εγκριθεί το αίτημα της εγγύησης, θα σας επιστρέψουμε τα χρήματα σας συν τα έξοδα αποστολής με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

 Εάν απορριφθεί το αίτημα μπορούμε να σας επιστρέψουμε τα εξαρτήματα με δικά σας έξοδα αποστολής.

 * Τα εξής προϊόντα δεν καλύπτονται από εγγύηση: Λάμπες, Ηλεκτρονικά μέρη, Υλικά Τριβής όπως Τακάκια, Συμπλέκτες, Δισκοπλακες

 Δεν φέρουμε ευθύνη για καθυστερήσεις στην αξιολόγηση και παροχή σέρβις από τους αντιπροσώπους των εργοστασίων

 

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

 • Αν παραλάβατε μέσω courier ή μεταφορικής εταιρείας:
  1. Συσκευάζετε το προϊόν, σε ένα μεγαλύτερο κουτί ώστε να είναι προστατευμένο κατά την αποστολή.
  2. Τοποθετείτε μέσα στη συσκευασία την οποία έχετε φτιάξει ένα έγγραφο στο οποίο μας παραθέτετε τον τρόπο με τον οποίο επιθυμείτε να επιλύσουμε την οικονομική εκκρεμότητα, εφόσον το προϊόν κριθεί ικανό προς επιστροφή.
  3. Αποστέλλετε το δέμα, με τον ίδιο τρόπο που το παραλάβατε. Τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν εσάς.
 • Αν βρίσκεστε κοντά μας:  Μπορείτε να επισκεφθείτε το κατάστημα και  αφού ελεγχθεί η κατάσταση του προϊόντος να προβούμε στις ανάλογες ενέργειες.

 Για περισσότερες πληροφορίες είμαστε πάντα στη διάθεση σας στο τηλέφωνο 2310 738064 & 6937868189.